Sisteme de andocare

SISTEME DE ANDOCARE

– Sunt alcătuite din obturator termic (burduf) – rampa de egalizare (nivelare) – uşa secţionala –sisteme-de-andocare-1-b1

Burdufurile din cauciuc SBR sunt o soluţie excelentă pentru a păstra o etanşare bună şi continuă pe toată durata încărcării camioanelor impotiva condiţiilor improprii de mediu. Cortina este executată din cauciuc SBR negru, grosime de 4 mm, cu o consistenţă de 700 gr/mp care îi conferă o durabilitate în timp şi o rezistenţă la uzură ridicată, structura din aluminiu. Dimensiunile standard ale unui burduf sunt de 3400 mm lăţime şi 3400 mm lungime. Adâncimea standard este de 650 mm. La comandă se pot furniza cu o adâncime de funcţionare de 1000 mm. Designul burdufului este proiectat pentru a corespunde majorităţii tipurilor de camioane şi permite chiar şi ajustări minore a geometriei.

Rampa de egalizare este realizată cu o structură monobloc autoportantă, echipată cu pereţi laterali şi grindă de planşeu. Avantajele acestei structuri sunt numeroase: Este posibilă îndeplinirea tuturor normelor de securitate, astfel încât să se evite orice risc posibil, în conformitate cu prevederile Actului Normativ EN 292. Benzile galbe/negru se fixează în locaşuri special amenajate. Instalare şi transport uşoare. Lăcaşul de instalare a rampei nu necesită pereţi netezi, ci doar o finisare brută. Încărcătura nominală este de 6000 kg, din care 5400 kg (90%) este încărcată pe un singur ax (autoîncărcător cu furcă dotat cu 4 roţi, diametru minim 250 mm pe fiecare roată). Capacitatea nominală este greutatea maximă a încărcăturii, inclusiv bunuri, operatorul şi autoîncărcătorul cu furcă.

Uşa secţională pentru aceste sisteme de andocare are dimensiuni maxime de 7000 mm lăţime şi 5930 mm înălţime fructifică la maxim spaţiul intern, graţie ghidajelor laterale pentru culisare verticală în paralel cu peretele şi tavanul. Montajul pe perete al uşilor secţionale permite utilizarea maximă a golului de trecere. Izolarea termică (K= 1,51 W/m2K) şi acustică (RW = 26 dB) îmbunătăţeşte condiţiile interne echilibrând bilanţul energetic. Aspectul, design-ul şi diversele soluţii oferite permit integrarea perfectă în contextul arhitectonic, de la arhitectura modernă industrială la cea tradiţională, acoperind o gamă variată de culori RAL din vopsele sintetice de cea mai bună calitate. Uşile secţionale pot fi echipate cu ferestre sau panouri vitrate din acril sau sticlă securizată şi uşi pietonale montate în lateral sau în uşa secţionala. Uşile secţionale permit tipuri de instalări în funcţie de necesităţile clientului pornind de la culisări normale NL până la combinaţii de culisări înalte şi înclinate (HL+ÎL) şi inclinări duble (DI).

Pentru mai multe detalii vizitati

http://www.alumatic.ro/produse

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s